HALTA LOTTA......

Igår kom våren till Staby ?? Jag tyckte det var kallt men träningen är iaf numera utomhus på stora gräsbanan. Regnet visade sig inte igår när dom tränade utan kom senare under natten ist tackolov. Träningen började bra, hästarna var pigga o glada o även tjejerna trots att hindrena var skräckinjagande höga när vi kom dit....



Tyvärr så blev det en ganska stor missuppfattning mellan Ida o Loppan när dom skulle hoppa en serie o Ida flög av o landade ganska fel med sitt vänsterben som nu är lite justerat. Hoppas att det blir bättre till helgen då båda hästarna ska gå varsin dag regionalt på Ånestad.



Idag har vi varit på Sharpman. Ida var egentligen på jakt efter en kavaj, men hittade ist ett skitsnyggt schabrak med matchande huva... Jag får väl vänta  med att visa det tills Ida har gjort det.  Göööörsnyggt iaf.
Senare på kvällen så tog vi med oss Susanne o åkte upp till Ekenäs för att kolla in Pay & Crossen som skulle gå av stapeln där. Jättekul o Ida blev nog bra sugen att vara med men med knasigt knä ska man kanske inte rida terräng .....
Kallt som sjutton blev det att stå där trots att vi försökte värma oss med kaffe. Efter ett tag kom Kristine, Melwin o Sebbe o joinade oss. När vi var mer eller mindre blå så insåg vi att det nog var dags att åka hemåt trots allt.



THAT´S ALL FOLKS.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0