ÅSKAR......

Vi fick stänga av TVn, telefonerna o datorerna förut för det började åska igen. Har inte hört nåt på ett tag nu så det var väl bara ett par knallar. Till skillnad från härom kvällen när det blekade o smällde så väggarna skakade !!! Det var så illa att stackars Timo stod i sin box o var så skräckslagen att vi fick täcka alla fönster i hans box för att han skulle få ro att äta. Det var ganska otäckt faktiskt, jag har inte sett en häst så skräckslagen nån gång, hela han skalv o alla hans muskler bara hoppade på hans kropp. Stackarn .....
Anyhow så var det ett väldigt vackert ljus ute innan det började åska o regna ikväll , grön/rosa/orange, svårt att beskriva....
Ida red iaf Arne på morgonen idag o han var så fin. Jobbade på jättebra o fick till ett riktigt trevligt schvung för att vara honom.



Annelie kom senare på dagen o red Shania i padddocken o hon såg oxå fin ut. Loppan o Ullis fick en långtur med massa galopp på kvällen o vädret var ju faktiskt helt underbart innan den beryktade åskan slog till.
Mat har vi faktiskt hunnit med att äta nu på kvällen oxå. Det blev Thaicurry o ris. Mycket gott om jag får säga det själv!!



Japp, japp, äta bör man .........

Kommentarer
Postat av: Bankebus

Thai curry låter ju gott, hur lagar man det?

2010-05-16 @ 11:20:06
Postat av: Mia Christoffersen

Vad maffig Aron ser ut. Vilken hals!

2010-05-16 @ 13:00:42
Postat av: anna

ja det heter hon :)

2010-05-16 @ 13:03:43
URL: http://annnalingblom.blogg.se/
Postat av: Anka

ja de va verkligen konstigt ljus den kvällen, men jag tyckte itne det va vackert, det va lite obehagligt på nåt vis. kändes lite som ljuset innan jordens undergång. stackars timo som är åskrädd, har aldrig hört talas om åskrädda hästar förr.

2010-05-17 @ 19:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0