E4........

Började dagen med att rida ut med Bettan.  Jag red Loppan♥ , Ida red Arne o Bettan red ju Timo förståss. Vi gav oss av bort mot Ekenäs. När vi var på sista rakan innan slottet så kom det en bil med släp med skramlande grindar på, så vi skyndade på till en ingång i en hage o red in där. Halvvägs tillbaka så kommer det ytterligare två bilar i backen så vi skyndade tillbaka till hagen o red in där. Ut igen o halvvägs tillbaka så kommer det en bil med hästtransport i backen !!!! Snabbt tillbaka till hagen o in där. Hinner halvvägs igen så kommer det ytterligare en bil o då gav vi upp o travade framåt till den andra mötesplatsen ist. Detta ska noteras att det är en väg som det kanske kör typ två bilar i veckan på i vanliga fall !!!! Jaja, spännande var det iaf o hästarna fick nog lita att fundera på , hahaha
Efter att vi gjort stallet for Ida o jag in till stan för Ida skulle till arbetsförmedlingen igen. Passade på att handla lite oxå.
På kvällen var det dags för hoppträningen igen, denna gången var det dags för Känguru-Ulla att träna. Jätteduktig var hon o nya sättet att rida på pelhamet slog tydligen väl ut. På söndag ska vi till Eken o rida en Pay&jump.
Skönt var det att komma hem o slänga sig i fåtöljen, glo på DH o Cougartown. Damn your black!!!
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


Kommentarer
Postat av: Lina

Sv: Hahaha, ja det hade ju varit något! ;-)

2010-04-07 @ 13:19:12
URL: http://equilina.blogg.se/
Postat av: Elli

Tack för peppningen!

Pussar o Kramar

(jag måste verkligen komma ut nån helg! GAH ta tag i mig!!!)

2010-04-07 @ 21:11:45
URL: http://eleonor.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0