tisdag 29 september

Snart är hela outfiten ny på Ida. Idag bar det av till Sharpman för att shoppa upp presentkorten hon vann på Åby. En brun kavaj o ett brunt Lamicell shabrak blev det.
Leran är tillbaka i hagarna, iaf i Loppans hage. Har aldrig sett nån annan häst än hon som kan "rulla" sig i pannan..




Sonette fick gå första passet o var så duktig. Bytte galopp över bom. Ida har slutat använda sporrar på henne för att inte göra henne blase`.  Sen red vi ut en sväng på Ursula o Loppan, höll på att kissa på oss när tre "älgar" kom runt hörnet, haha.. Det visade sig vara grannarna till häst (Idas hopptränare med fru o nån mer)
Jag tycker kanske att blåsten har lugnat ner sig lite, men ska väl kanske inte säga det utan att "ta i trä"...
Det är så kallt ute, var tvungen att tända en brasa för att få lite värme i kåken !! Vintern är på väg o har ni noterat hur mycket rönnbär det är på träden??? Vi kommer få en mycket kall vinter, huuuu...

Kommentarer
Postat av: Lena

Det är inte bara hos er det blåser. Kicki o jag med två kompisar var ute och spelade golf igår. Vi fick hålla i golfvagnarna hela tiden så att de inte skulle blåsa iväg. Efter 18 hål bar det iväg till stallet. Aragorn har ju gått lite lugnt senaste veckan pga ont i en hov. Hovslager Tine gav dock klartecken i måndags att han nu kan gå för fullt trots lite värme kvar i hoven. Så i måndags utökade vi med galopp. Så på tisdagen efter golf rider en urblåst (ni vet hur trött i huvudet man blir av blåst) Kicki ut med en kompis i stallet för att

bl a rida galoppsträckan vid FRA, den är lång!! Kompisen har en fd travare som är lika snabb i galoppen som i traven. Under galoppsträckan galopperade Arne som vanligt men så la han plötsligt in en helt ny växel och tog på två röda in avståndet samt var förbi Adde. Mia undrade "Vem f..n var det där?" Härmed kallar vi honom turbohästen !! Tilläggas kan att då de saktat av var adrenalinet på topp både hos häst o ryttare.

2009-09-30 @ 08:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0