tisdag 6 oktober

Igår kväll red Ida o jag på vallen. Hon på Sonette o jag på Loppan. Det var ganska jobbigt för dom eftersom det är ganska högt gräs o blött. Nyttigt som sjutton. Vädret var underbart o inte en insekt inom synhåll. Bara att njuta av situationen alltså. Helt plötsligt under galoppen står Ida på backen framför Sonette!! Då har det lilla monstret slagit på en tvärnit o bockat av Ida , hahaha... Tur att det var gott om mjukt gräs att landa på..
Idag tog vi en riktig långtur med Bettan o Timo.. Hon ville ha lite sällskap idag eftersom Timo varit väldigt bråkig dom senaste gångerna hon varit o ridit.. Idag skötte han sig hela tiden .. Tur för honom det.. Vi red iväg över Björsätersvägen o red i sandtaget . Klättrade uppför o nedför o i sidled ... På vissa ställen var sanden ganska djup o på vissa var den fast så hästarna fick ett väldigt omväxlande arbete idag.. Jag tror att dom hade väldigt roligt. Ursula blev lite ängslig när hon fick gå ensam genom vattnet.. Loppan är så stolt när hon får leda sin trupp o gå först o visa vägen, haha
Innan vi red ut så red Ida Sonette i paddocken . Hon var jättefin o fick ta ett par språng på 1.15 . Det är nog meningen att hon ska få följa med på lördag till Mantorp o tävla, hon oxå!! Det kommer nog gå bra får vi hoppas.

Bettan o Ida med Timo o Ursula
 

Det förskräckliga vattnet!!


Pust o stön.....


Sonette hoppar fiiint!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0